Elektrische fiets ombouwset

  • U bent nu hier
  • Home
  • Deluxe Elektrische Fiets Ombouwset

EUR699,00 +Ombouwset Deluxe

Toevoegen aan winkelwagen

De Deluxe elektrische fiets ombouwset is niet alleen geavanceerder, hij is op alle fronten beter. Groter LCD display, met geavanceerde instelmogelijkheden. Meer actieradius, maar qua afmetingen een kleinere accu door gebruik van de nieuwste Panasonic accu technologie. Het resultaat is een nieuwe generatie ombouwset, die op alle vlakken beter is dan alle andere voorwiel ombouwsets.

Gashendel +€9,95
Spanninga E-Bike koplamp 36V +€22,50
36-6V Omvormer koplamp op accu +€19,95
USB oplaadpoort voor telefoon/navigatie +€24,95

Comfortabele D-motor

De Deluxe Ombouwset om van uw bestaande fiets een elektrische fiets te maken, wordt geleverd met een 36V / 250W van het topmerk Bafang (8Fun). De D-motor is de topklasse van Bafang en weegt slechts 2,5 kilogram, maar levert toch een comfortabele ondersteuning. De Bafang D-motor heeft geen weerstand als deze niet ingeschakeld is, zonder ondersteuning blijft u dus net zo licht fietsen als voorheen. De motor is leverbaar in twee varianten; voor schijf- & velgrem (ook wel v-brake of blokjesrem genoemd), of voor een rollerbrake rem. De rollerbrake rem is de moderne variant van de oude trommelrem.

Lichtgewicht Accu

De nieuwe Deluxe ombouwset is ontwikkeld met een nieuwe Panasonic accutechnologie. Je kunt natuurlijk gewoon een grotere accu maken. Maar het ontwerpen van compacte lichtgewicht accu met een grotere actieradius is een ander verhaal. Toch is dat precies wat we hebben gedaan waardoor de accu ongekend krachtig, maar ook uiterst compact van formaat en gewicht is.

Niet alleen vanwege de Panasonic kwaliteit en levensduur, ook het verschil in gewicht tussen de Deluxe en andere ombouwsets is groot. De Deluxe Panasonic accu weegt slechts 2,4kg, waar de meeste ombouwset accu's tussen de 3,5 tot 5 kilogram wegen. Een zware accu heeft grote invloed op de stabiliteit van uw fiets, iets wat bij de Deluxe nauwelijks tot niet merkbaar is!

Geavanceerd KM5s-display

De Kingmeter KM5s is de meest geavanceerde elektrische fiets display. Met nieuwe instelmogelijkheden om uw elektrische fiets plezier geheel naar uw wensen af te stellen. Zo kan het aantal ondersteuningsstanden worden ingesteld tot maar liefst 9 verschillende standen, hoeveel kracht de motor levert in iedere stand, tot de trapsensor gevoeligheid. Verder heeft het digitale display diverse fietscomputer functies ingebouwd zoals: snelheid, accu indicatie, afgelegde (trip)afstand en huidig energie verbruik.

Digitale Motoronderbreker

Veiligheid staat natuurlijk bovenop. De Deluxe elektrische fiets ombouwset leveren wij met een digitale motoronderbreker zodat uw originele remhendels behouden kunnen blijven. De motor stopt direct met ondersteunen zodra u de rem inknijpt.

Specificaties

  • Motor36V / 250W Bafang D-motor (gewicht: 3kg)
  • Accu36V / 9Ah Panasonic accu (gewicht: 2,4kg)
  •  Accu upgrade mogelijk naar: 11,6Ah (418Wh) of 13,6Ah (490Wh)
  • DisplayKingmeter KM5s LCD-display met uitgebreide instelmogelijkheden
  • TrapsensorKingmeter Dual Hall sensor met 24 detecties per trapslag