Elektrische fiets ombouwset

  • U bent nu hier
  • Home
  • Middenmotor ombouwset

EUR875,- +Middenmotor Ombouwset

Toevoegen aan winkelwagen

De Bafang BBS Middenmotor is een lekker sportieve en uiterst betrouwbare middenmotor ombouwset. De Bafang middenmotor is al jaren een van de meest betrouwbare motoren voor elektrische fietsen, naast Bosch en Shimano. Naast betrouwbaar is de Bafang BBS middenmotor ook erg gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen.

USB oplaadpoort voor telefoon/navigatie +€29,95
Gashendel +€19,50

Bafang BBS Middenmotor

Met de Middenmotor ombouwset bouwt u uw eigen fiets om met de laatste middenmotor elektrische fiets technologie. Het hart van de ombouwset is de Bafang middenmotor met ingebouwde SineWave controller. De motor levert onder alle omstandigheden een zeer comfortabele en opmerkelijk stille ondersteuning. De ondersteuning start direct zodra u begint te trappen. De middenmotor ombouwset wordt geleverd met een nieuwe set cranks en een 46T tandwielblad.

Alle sensoren en regelelektronica zijn veilig en waterdicht verwerkt in de motorbehuizing. Er is dus geen losse controller of trapsensor die u moet afwerken of doorverbinden. Dit maakt installeren niet alleen gemakkelijk, het maakt de Bafang middenmotor ook uiterst betrouwbaar en minder storingsgevoelig. Immers hoe meer losse onderdelen en kabels, hoe meer er los of stuk kan gaan.

Aandachtspunten

Het installeren van een middenmotor op een derrailleur fiets met open kettingkast (zoals trekkingfiets of mountainbike) is doorgaans relatief eenvoudig. De middenmotor wordt geleverd met een nieuw vervangend 46T tandwielblad (voor), cranks en tandwielblad beschermcover. Montage van een middenmotor op een fiets met naafversnellingen is echter complexer, laat u vooraf adviseren door ons verkoopteam! De grootte van het tandwielblad, afwerking in een gesloten kettingkast en strak uitgelijnde (rechte) ketting zijn bij naafversnellingen belangrijke aandachtspunten.

Specificaties

  • MotorBafang BBS Middenmotor: 36 Volt, 250 Watt, 80Nm koppel
  •  Trapassensor en SineWave controller ingebouwd in motorbehuizing
  • Geschikt voorV-brakes, Rollerbrakes en schijfremmen
  • DisplayLuxe LCD display met 9 ondersteuningsstanden
  • Kabelafwerking1-kabelsysteem tussen de motor en display & remmen op het stuur
  • RemmenNieuwe remhendels meegeleverd met ingebouwde motor-onderbreker