Elektrische fiets conversiekit FAQOnze showroom is tijdelijk gesloten, maar we staan voor u klaar!

  • U bent nu hier
  • Home
  • Nieuwsbericht - Onze showroom is tijdelijk gesloten, maar we staan voor u klaar!

Onze showroom is tijdelijk gesloten, maar we staan voor u klaar!

Het Coronavirus zorgt voor uitzonderlijke omstandigheden. Aandacht voor uw gezondheid en veiligheid en die van onze medewerkers verdient de hoogste prioriteit.

Daarom hebben wij besloten om onze fysieke winkel vanaf vandaag (23-3) tot nadere berichtgeving te sluiten. Het is geen makkelijke beslissing, maar één die we weloverwogen hebben gemaakt. In onze winkel en werkplaats komen dagelijks veel klanten uit het hele land met ons in contact. Het Coronavirus breidt zich verder uit, waardoor de kans op besmetting stijgt. Uw veiligheid en die van onze medewerkers staat voorop en daarom hebben we deze pro-actieve maatregel getroffen.

Wij blijven u op een veilige en verantwoorde wijze helpen:

1. U kunt ons gewoon telefonisch (‪073-7600068‬) of per e-mail (info@ebike-kit.nl) bereiken;

2. Onze webshop blijft open en bestellingen worden gewoon verzonden;

3. Onze chauffeur blijft fietsen ophalen en retourneren voor ombouw en onderhoud. Wel neemt onze chauffeur extra veiligheidsmaatregelen in acht; Zo wordt er bij aflevering 1,5 meter afstand bewaard, geen handen geschud en contactloos afgerekend.

We blijven de ontwikkelingen volgen en zullen u zo snel mogelijk informeren als de we de deuren van onze winkel en werkplaats weer openen. Tot die tijd blijven wij u vanuit huis en via onze chauffeur graag van dienst!

Pas goed op uzelf en voor elkaar,
Team ‪ebike-kit.nl