Elektrische fiets conversiekit FAQGenomineerd voor de Shell Young Business Award 2010

  • U bent nu hier
  • Home
  • Nieuwsbericht - Genomineerd voor de Shell Young Business Award 2010

Genomineerd voor de Shell Young Business Award 2010

E-BIKE KIT is met haar elektrische fiets conversiekit genomineerd voor de LiveWIRE Young Business Award 2010. Het innovatieve concept en de technische ontwikkeling van onze conversiekit heeft ertoe geleidt dat E-BIKE KIT behoort -uit een selectie van 300 kandidaten- tot de 20 beste innovatieve ondernemers van 2010.

Elektrische fiets conversiekit

De elektrische fiets conversiekit van E-BIKE KIT is een innovatieve en functionele uitbreiding op een bestaande fiets. Het geeft een nieuwe dimensie aan het begrip fietsen en verruimt het toepassingsgebied van de fiets. Een fiets met hulpmotor is een goed alternatief om het autogebruik, zowel in het woon-werkverkeer als ritjes op de korte afstand, waarbij fietsen op moment nog als te belastend of te tijdrovend wordt gezien, terug te dringen.

Internationaal Shell programma

LiveWIRE is een internationaal Shell-programma dat in Nederland wordt uitgevoerd door Syntens, innovatienetwerk voor technisch innovatieve ondernemers.

Donderdag 2 december gaan we de strijd aan -samen met de twintig overgebleven kandidaten- voor een plaats bij de laatste vier finalisten. Een onafhankelijke jury beoordeelt de genomineerde ondernemers op basis van innovativiteit, marktpotentieel en organisatieontwikkeling. Aan het einde van de dag worden de vier finalisten voor de LiveWIRE finale in januari bekend gemaakt.

In de finale op 12 januari bepaalt de jury wie de ‘Young Business Award’ en een hoofdprijs van tienduizend Euro mee naar huis neemt.

Verwachtingen

We zijn bijzonder trots te behoren bij de 20 beste innovatieve ondernemers van 2010, maar er is maar één plaats die telt en dat is natuurlijk de eerste!

Om dat te kunnen doen zullen we eerst een plaats in de finale moeten bemachtigen en zullen we pittige concurrenten -van nieuw type voedingssupplementen tot innovatieve bescherming van zeekabels- moeten verslaan.

Of het ons gaat lukken? Blijf ons volgen –abonneer je op onze nieuwsbrief of via Twitter– maar de ervaring op zich en de publiciteit die ermee verbonden is, is natuurlijk al een geweldige beleving.

We houden je op de hoogte!

 

Download de bijlage