Elektrische fiets conversiekit FAQOnderhoudsbeurt voor uw elektrische fiets!

  • U bent nu hier
  • Home
  • Nieuwsbericht - Onderhoudsbeurt voor uw elektrische fiets!

Onderhoudsbeurt voor uw elektrische fiets!

Wij raden u aan om jaarlijks uw fiets als ook onze elektrische fiets ombouwset een grondige inspectie-beurt te geven. Een periodieke onderhoudsbeurt houdt uw fiets in optimale conditie, bevordert de levensduur en zorgt ervoor dat u niet onverwacht met pech komt te staan. 
 
Grote onderhoudsbeurt
Tijdens de onderhoudsbeurt worden zowel uw fiets als het ebike-kit systeem grondig geinspecteerd. Zo worden uw spaken, remmen, versnellingen en ketting onderhouden en indien nodig opnieuw afgesteld. Tevens krijgt uw ebike-kit systeem een grondige beurt, om de werking optimaal te borgen. De grote onderhoudsbeurt voor uw fiets en EBIKE-KIT aandrijfsysteem bedraagt 75 Euro.
 
Grote beurt met haal- en brengservice
Bent u niet in de gelegenheid om met de fiets naar onze werkplaats te komen? Maak dan gebruik van onze speciale haal- en brengservice in februari en maart. Voor een meerprijs van 25 Euro komen wij uw fiets ophalen en na de onderhoudsbeurt weer bij u thuisbezorgen.
 
Kleine beurt (enkel het EBIKE-KIT systeem)
Onderhoud u zelf uw fiets of gebeurt dit door uw eigen fietsenmaker? Het is tevens mogelijk om enkel het e-bike aandrijfsysteem een onderhoudsbeurt te geven. In deze kleine beurt zullen we het EBIKE-KIT systeem: motor, display, regelaar, trapsensor, motoronderbreking grondig inspecteren op werking en daar waar nodig reinigen en afstellen. Alle kabels en connectoren worden grondig schoongemaakt en voorzien van nieuwe beschermlaag. Tevens zullen we uw accu testen op prestatie en capaciteit. U ontvangt hiervan een uitgebreid testrapport. De kleine EBIKE-KIT systeembeurt bedraagt 35 Euro in onze werkplaats.
 
Inschrijven
U kunt zich inscrhijven op onze website: http://www.ebike-kit.nl/onderhoudsbeurt.html
Of telefonisch, telefoonnummer: 073-7600068.
  
ps: De beurt voor het EBIKE-KIT systeem zit tevens inbegrepen in de grote onderhoudsbeurt.