Elektrische fiets conversiekit FAQANWB over EBIKE-KIT: "Maak eenvoudig uw eigen e-bike"

  • U bent nu hier
  • Home
  • Nieuwsbericht - ANWB over EBIKE-KIT: "Maak eenvoudig uw eigen e-bike"

ANWB over EBIKE-KIT: "Maak eenvoudig uw eigen e-bike"

De e-bike is populair maar ook vrij prijzig. Daar is nu een oplossing voor. Heeft u al een prima fiets maar wilt u graag een e-bike? Dat kan! EBIKE-KIT.NL heeft een ombouwset ontworpen waarmee uw fiets gemakkelijk kan worden omgebouwd tot elektrische fiets. De reacties van gebruikers zijn lovend.

Iedere fiets kan met de eBike-Kit worden opgebouwd tot e-bike. De fiets wordt voorzien van een motortje, een accu en handremmen met motoronderbreker. Veder zit er een bedieningspaneel bij waarop 4 standen zitten. U kunt dan zelf kiezen hoeveel trapondersteuning u wilt. Als u zonder trapondersteuning wilt fietsen, fietst uw fiets precies zoals u dat nu al gewend bent.

De echte knutselaars kunnen met het pakket gemakkelijk zelf aan de slag. In de ombouwset zit een uitgebreide handleiding. Een fietsenmaker zal de installatie zeker uit kunnen voeren mocht u dat liever willen. De accu kan van de fiets af worden gehaald. U kunt deze dan opbergen als u de accu langere tijd niet gebruikt. Uw e-bike kan in een normaal stopcontact worden opgeladen.

Goedkope e-bike
Met de eBike-Kit kunt u van uw eigen fiets een volwaardige e-bike maken. Het scheelt al snel meer dan de helft in de kosten en ook nog eens leuk om te doen!

Recensiedatum: 17 januari 2014
Link naar ANWB artikel: http://www.anwb.nl/fietsen/nieuws/2014/januari/bouw-uw-fiets-om-tot-ebike