KlantervaringenKlantervaringen met ebike-kit

Klantervaringen

Uiteraard beloven we een goede elektrische fiets ombouwset te leveren, maar u wilt natuurlijk zeker van uw zaak zijn. Hieronder leest u wat de mensen die u voor gingen van onze ombouwset vinden.

Graag horen wij ook uw ervaring! Via het reviewformulier kunt u deze delen en toelichten.
U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar: info@ebike-kit.nl.

Lithium V-brake ombouwkit wel 11 jaar volgehouden!

5 Star Rating

Guus1007, datum review:
Behalve dat mijn, door jullie omgebouwde fiets, een Giant Revive, begint na te laten, begint ook het hele systeem na te laten. De accu is nog vrij goed, zelfs nog na 11 jaar. De ombouwkit heeft het naar mijn idee lang volgehouden...11 jaar, Chapeau E-Bike Kit

Omgebouwde Gazelle gaat al jaren mee, met sterke accu

5 Star Rating

Tanja, datum review:
In januari 2014 mijn Gazelle fiets laten ombouwen. Nu, eind 2019, doet de accu het nog steeds goed, uiteraard wat minder dan in het begin maar nog steeds prima. Je leest dat accu's ongeveer 5 jaar meegaan, maar ik begin binnenkort aan het 6e jaar...Tevreden dus.

Geweldige service na heftige onweersbui

5 Star Rating

Ruud, datum review:
Kit gekocht in 2017 en zelf gemonteerd. Voorwiel motor. Bevalt prima. Van de zomer een heftige onweersbui gehad in Spanje. Hierna konden wij het achterlicht niet meer uit krijgen. Ook als de accu uit de fiets werd gehaald bleef het branden. Inmiddels was de halve camping al langs geweest dat het achterlicht nog aan stond. Terug in NL gebeld met Ebike-kit. Als ik in de buurt was kon ik langskomen of de accu opsturen zodat ze konden kijken wat er aan de hand was. Ik ben langs gegaan en kon er op wachten. Op de printplaat van het achterlicht was er een diode defect. De printplaat is vervangen en het achterlicht is weer aan en uit te zetten. Gevraagd naar de kosten en de reparatie was service gaf men aan. Wat een service, men is toch bijna 1 uurtje bezig geweest. Gewoon top. Waar kom je dit nog tegen?

Goede voorlichting en mooi afgewerkt

5 Star Rating

Peter Cornelissen, datum review:
Na een zeer goede voorlichting van Robin hebben wij besloten om de voorwiel motoren te laten monteren. De montage was zeer professioneel gedaan en mooi afgewerkt. Inmiddels 700 km met de fietsen gereden naar alle tevredenheid. Kortom een top product!

Werking is geweldig, accu kan veel hebben

5 Star Rating

P. Visser, datum review:
Ik heb zelf de set gemonteerd, is heel goed gegaan. Moet wel een beetje kijk hebben op de montage handleiding. In korte tijd meer dan 250 km afgelecht met volle tevredenheid. Werking is geweldig, legt niet af op een echte E-bike. Ook de accu kan veel hebben, bij een snelheid van 30 km per uur. Makkelijk 45 km haalbaar. Ben zeer tevreden.

Ligfiets zelf omgebouwd, heel goed te doen

5 Star Rating

Gerard van Schooten, datum review:
Met de Deluxe ombouwset heb ik van mijn Gazelle fiets een prima E-bike gemaakt. De set was keuring verpakt en zonder schade geleverd. Na enig kluswerk is de ombouwset zelf goed te monteren met een duidelijke omschrijving hoe je dit moet aanpakken. Ik was het achterlicht vergeten te bestellen maar deze werd zonder problemen nog na gestuurd, bedankt voor de service. Mijn ligfiets een Dragon Optima heb ik ook met een Ebike kit omgebouwd en fiets er inmiddels al 4 jaar mee met meer dan 3000km en werkt nog prima. Kan het iedereen aanraden die een beetje handig is.

Ebike-Kit denkt met je mee, super!

5 Star Rating

Martine Goud, datum review:
Onderweg naar huis wil ik vast mijn waardering uitspreken voor ebike-kit. Ik kan bijna niet wachten om te gaan fietsen! Ebike-kit denkt met klanten mee en zoek passende oplossingen. Ik beveel dit bedrijf dan ook zeker aan!

De twee ombouwsets zien er verzorgd uit

5 Star Rating

Fam. Haasjes, datum review:
De kit voor beide fietsen zien er verzorgd uit. In de handleiding mag wel beter vermeld staan hoe het voorwiel in de vork moet komen, in mijn geval met de kabel links. Stond dus nergens. Het sensorwiel pastte bij de Gazelle direct op de vierkante crank-as, bij mijn Koga was de ronde crank-as te dik voor het sensorwiel. Met moeite kreeg ik hem op maat na boren en vijlen, jammer dat daar geen passend sensorwiel voor is. Het wegwerken van de bedrading is wel een tijdrovende klus, maar gelukt. De beide sets zijn gemonteerd en voldoen verder prima.

Top werk afgeleverd Ebike-Kit

5 Star Rating

Dick Stelte, datum review:
Na een week of 4 wachten tot de bidon accu binnen was werd mijn mouintanbike netjes op de afgesproken tijd opgehaald, vandaag na 2 weken ook weer netjes terug gebracht, zag er mooi afgewerkt uit, en omdat ik langer heb moeten wachten op de accu kreeg ik als compensatie een zwaardere accu.....echt top service......de middenmotor is echt geruisloos en met tegenwind geen enkel probleem om op snelheid te blijven, echt een aanrader. Bedankt e-bike team, top werk afgeleverd echt een visitekaartje.

Deluxe display en controller los geinstalleerd

5 Star Rating

Joep, datum review:
Ik heb bij ebike-kit een nieuwe display en controller gekocht voor een elektrische fiets die ik via marktplaats heb gekocht. Het is erg lastig om de juiste onderdelen te vinden als je ze niet bij de fabrikant kan bestellen. De medewerkers van ebike-kit hebben veel voor mij uitgezocht en goed met me mee gedacht. Reacties op mailtjes waren altijd super snel en nadat ik thuis had geinstalleerd hebben ze via mail en telefoon ook nog uitgebreid geholpen om de instellingen goed te krijgen. Robin, dank daarvoor.

De display en controller zien er overigens prima uit. De Installatie is betrekkelijk eenvoudig, kabels goed gemarkeerd en de functies op de display zijn uitgebreid. Ongetwijfeld vijf sterren voor de service en ook vijf sterren voor het product zelf.

Giant Argento zelf omgebouwd met Deluxe Kit

5 Star Rating

Peter van der Ende, datum review:
Na een duidelijk advies van de afdeling verkoop heb ik mijn 'Deluxe' ombouwset besteld. De doos met alle toebehoren werd keurig volgens afspraak geleverd waarmee het avontuur, waarbij ik mijn Giant Argento ging ombouwen tot E-bike, kon beginnen. Met de duidelijke handleiding en enige sleutelervaring is het ombouwen heel goed zelf te doen. Als ik er even niet uitkwam, werd ik telefonisch prima geholpen en ook op mailtjes kreeg ik van Robin supersnel een reactie. Inmiddels is mijn E-bike helemaal klaar en ben ik eigenlijk best trots op het resultaat. Mijn E-bike is eigenlijk niet te onderscheiden van een exemplaar dat zo uit winkel komt. Helaas kan ik hier geen plaatje laten zien. Eigenlijk vind ik het jammer dat mijn 'project' nu klaar is, want het is gewoon heel leuk om te doen! Mensen van E-bike kit, bedankt voor de service!

Ombouwkit speciaal naar Spanje op laten sturen

5 Star Rating

Mart Breunis, datum review:
Tijdens onze wintervakantie in Spanje viel ons het fietsen op onze Dahon vouwfietsen toch wat zwaar. Bij de zoektocht op internet naar mogelijke elektrische vouwfietsen (moeten achter in de camper passen), kwam ik een artikel over e-Bike kits tegen, waarvan ik het bestaan daarvoor niet kende. Navraag bij E-Bike kit leerde dat ombouw van de vouwfietsen met hun kleine wielen mogelijk was, waarop ik besloten heb 2 ombouwsets naar Spanje te laten opsturen. Daar geen moment spijt van gehad. Dankzij de gedetailleerde instructie en specifieke tips m.b.t. ons type fietsen, ging de ombouw gesmeerd en binnen 1 1/2 dag konden mijn vrouw en ik de eerste proefrit maken. Het geheel ziet er netjes en professioneel uit en lijkt op geen enkele manier op een DHZ-kit. We gebruiken ze nu meerdere keren per dag en voor ons is het een uitkomst. Zeer tevreden!

Giant Revive om laten bouwen en perfect uitgevoerd

5 Star Rating

Erwin Klokgieters, datum review:
Omdat ik tevreden ben over mijn Giant Revive en ik wil graag een E-Bike voor een aantal dagen in de week mee naar het werk fietsen of gewoon ter recreatie heb ik offertes opgevraagd bij diverse Rijwiel firma's voor het ombouwen van mijn fiets tot E-Bike. Zo kwam ik ook terecht bij E-Bike-Kit in den Bosch ook gezien de ervaringen met het ombouwen. Van Robin kreeg ik al vrij snel antwoord met een aantal opties voor mijn fiets en ze hadden ook ervaring met het ombouwen van mijn Giant Revive. Bij sommige firma's kreeg ik alleen een link doorgestuurd en kon ik zelf gaan samenstellen. Wat ik niet wist is dat er een speciale motor met hogere toeren moet geplaatst worden voor het kleinere voorwiel van mijn Revive. Bij de andere firma's waren veel hogere prijzen en ook nog eens zonder in te bouwen met een standaard motor!

Omdat ik dit niet zelf wil ga doen mede omdat er veel aanpassingen moet worden gedaan waarbij een stukje maatwerk komt kijken heb ik het laten doen, Robin heeft een mooie totale prijs gemaakt met ombouwen erbij! En hier zijn ze ook een tijdje mee bezig geweest zeker een dag misschien wel langer daar kun je thuis niet aan beginnen. Inmiddels is mijn fiets klaar en alles is echt perfect uitgevoerd en zelfs zag ik dat er nog kleine dingetjes zijn verholpen. Dit alles bij elkaar met een lichtere accu, mooie drager en speciale motor ben ik zeer tevreden met het resultaat, heb al een stukje uitgeprobeerd en het fiets heerlijk en het eindresultaat mag er zeker zijn! Met dank aan E-Bike-Kit, monteurs en Robin ook voor het steeds volledig en snel antwoorden op mijn vragen per mail en telefoon. Nu nog gaan genieten als het weer beter is of nu al als er mooie dagen tussendoor zijn.

Mountainbike ombouw speed pedelec

5 Star Rating

Marco de Wijs, datum review:
Vandaag mijn fiets opgehaald een mtb van merida, nu met een middenmotor. In een woord......die heb ik niet. Superrrr gaaf echt niet normaal. Ik wil er niet meer vanaf komen en fietsen wordt gewoon een lust. Snelle montage en goede feedback via app met e bike. In het kort een zeer tevreden klant. Fiets is overigens voor woon werk verkeer 30km per dag. Echt elke euro waard.

Onze omgebouwde fietsen gaan al jaren mee

5 Star Rating

E. Pallandt, datum review:
Het is nu 4 en een half jaar geleden dat we onze fietsen omgebouwd hebben. En we zijn erg tevreden over de betrouwbaarheid en de duurzaamheid van de ombouwset. De afgelopen jaren zijn zonder storingen verlopen en de batterijen zijn wel wat minder aan het worden maar leveren nog steeds goede prestaties! Het enige minpuntje is dat de spaken van het voorwiel nu na bijna 5 jaar beginnen te roesten.

Fiets laten ombouwen en blij met eindresultaat

5 Star Rating

J. Vermeeren, datum review:
Set met voorwielmotor laten inbouwen. Nauwelijks 100 km gereden maar tot nu tevreden met montage, bediening en aflevering. Ondersteuning heeft 6 mogelijkheden en begint met 1e stand om 15 km/uur aan te houden. 2e stand 17 km, enz. Steeds met 2 km meer oplopend. Motor trekt door tot ingestelde stand is bereikt, dan volstaat slechts het ronddraaien van de trappers, zonder kracht, om de snelheid te handhaven. Als je nog een redelijk goede fiets hebt, dan bespaar je veel geld en ruimte in je stalling.

Middenmotor ombouwset voor unieke Cannondale Bike

5 Star Rating

Walter van Rooy, datum review:
Geweldig goede ombouw! M'n cannondale bad boy was een geval apart en ze hebben dat geweldig gedaan, het lijkt wel origineel. Batterij levert ook zeer goede prestaties heb nu zo'n 600 km gedaan en ben zeeeer tevreden. Dank u zeer team e- bike , ook een zeer vriendelijke ontvangst in de firma door Robin en medewerkers.

Uiterst tevreden met deze aankoop

5 Star Rating

O. Balk, datum review:
Ik ben uiterst tevreden met deze aankoop. De ombouw ging soepeler dan ik verwacht had. En het eindresultaat verbaasde mij. Vragen die ik had zijn keurig afgehandeld. Met de instellingen die ik handhaaf kan ik meer kilometer fietsen dan anderen.

Ombouwset Deluxe aangeschaft met topservice

5 Star Rating

Bianca Evengroen, datum review:
Ik heb na een tip op ebike-kit.nl gekeken omdat het aanschaffen van een elektrische fiets voor mij teveel voor mijn budget was. Nadat ik op een middag spontaan bij hun binnen ben gelopen en daar op een vriendelijke en duidelijke manier uitleg heb gekregen, heb ik een afspraak gemaakt om mijn fiets door hun team om te laten bouwen. Ik heb er TOTAAL GEEN spijt van... wat fietst dit heerlijk en dat voor een betaalbare prijs... geweldig. Service is gewoon top, niets is teveel en ze denken echt met je mee voor een oplossing. Klant is daar nog echt koning. Ik raad het iedereen aan. TOP!!!

Deluxe ombouwkit voor Gazelle Chamonix

5 Star Rating

Piet Sjaardema, datum review:
Mijn vrijwel nieuwe gazelle chamonix voorzien van de ebike kit. Installatie is prima zelf te doen uitstekende handleiding maar wel goed lezen. Met eventuele vragen kun je bij het ebike team terecht de fiets rijdt geweldig met de nieuwe kit bedankt team ebike-kit.

Koga Worldtraveller Ombouwset

5 Star Rating

Dhr. Fisser, datum review:
Na enkele weken gebruik te hebben gemaakt van de door jullie omgebouwde fiets naar E-bike, wil ik zeggen dat ik prima tevreden ben over het geheel prima accu voor langere ritten, eenvoudige bediening en prachtig om te zien. Ik zou zeggen ga zo door een 10*****. De fiets van mijn vrouw komt ook nog wel aan de beurt maar die moet ik eerst overtuigen en daar doe ik mijn best voor, vrouwen zijn over het algemeen iets terughoudender maar dat komt wel.

Koga fietsen om laten bouwen naar alle tevredenheid

5 Star Rating

J. Henskens, datum review:
Wij hebben onze koga,s om laten bouwen naar alle tevredenheid. Wij hebben en nog niet zoveel km mee gereden 150 maar bevalt uitstekend. Ook voor service en klantvriendelijkheid uitstekend.

Al 3 jaar plezier met deze ombouwkit

5 Star Rating

Dhr. G. Schaareman, datum review:
Rij al ruim 3 jaar met deze ombouwkit op een Gazelle Medeo herenfiets. Op mijn verzoek werd deze kit overgezet naar een Gazelle Orange Xtra damesfiets voor een schappelijk bedrag. Blij dat dit geregeld kon worden! Kan nu makkelijker en veilig opstappen want dat gaf wat problemen de laatste tijd. Bedankt hiervoor!

Bakfiets omgebouwd met Deluxe ombouwset

5 Star Rating

Benny Fokke, datum review:
Ik heb de Deluxe V-brake ombouwset geplaatst op onze bakfiets, met een 20 inch voorwiel als aandrijving en een 13.6Ah batterij. De fiets wordt nu elke dag gebruikt om de kinderen naar de opvang en school te brengen en van huis naar werk te rijden. Voor de ombouw stond de fiets steeds in de garage omdat het \'te zwaar rijden\' was om bagage en kinderen te verplaatsen. Nu is het een plezier en gebruiken we een auto minder!!

Met dank aan Robin voor de bijstand en studie voor verkoop zodat we een goede keuze hebben kunnen maken, en dat het pakket op maat geleverd werd voor onze bakfiets!

Koga fietsen om laten bouwen naar alle tevredenheid

5 Star Rating

Dhr. Kamstra, datum review:
Vandaag mijn eerste kilometers gefietst op mijn omgebouwde koga. Zeer tevreden thuis gekomen, met een smile op de kop. Dit is waar ik naar op zoek was. Mijn complimenten voor de vakkundige monteur, die alles heel netjes heeft afgewerkt. Ik ben speciaal naar jullie werkplaats gekomen omdat ik wist dat het niet anders kon zijn dat jullie de ervaring hebben, en dat is geheel bevestigd.Werd vriendelijk ontvangen en er werd me een kop koffie aangeboden. Dank voor de complete nette afhandeling van het geheel.

Heel tevreden met omgebouwd RIH fiets

5 Star Rating

G. Dingemans Wierts, datum review:
Ik heb gisteren mijn omgebouwde RIH bij u opgehaald. Ik heb hem nog eens goed bekeken. Ik ben heel tevreden met het resultaat. Knap werk! Wilt u degene die aan mijn fiets heeft gewerkt mijn complimenten overbrengen?

Giant Darwin met succes omgebouwd!

5 Star Rating

H.Jansen, datum review:
Mijn fiets, een Giant Darwin, van meer dan tien jaar oud om laten bouwen en dat is een succes. Wilde het eerst zelf doen, maar dat werd me te moeilijk, daarom laten doen. Zou het zelf nooit zo mooi voor mekaar gekregen hebben. Met plezier spring ik er op en pas in een vergelijk met twee andere merk E- bikes (die allebei regelmatig bij de fietsenmaker staan, 2 jaar oud beiden!) gemaakt en met glans de test doorstaan, de mijne is sterker en veel stiller. Actieradius ong. hetzelfde. Enige nadeel bij de mijne is dat er geen verende voor- vork op zit en dat fietst wat onrustiger. Ik weet niet of het mogelijk is om dat er ook nog op te laten zetten. Wie heeft daar ervaring mee en zou dat met mij willen delen? Service en contact met het bedrijf, zonder meer goed. Kortom Bravo!

Uitstekende service en goede kwaliteit geleverd

5 Star Rating

H. Dunning, datum review:
Ik wil namens deze weg E-bike kit nogmaals hartelijk bedanken voor de goede service en geduld die ze met mij hebben gehad om mijn fiets om te bouwen. Uitstekende service en goede kwaliteit geleverd. Ben zeer tevreden en snor er lustig op los. Werkt perfect.

Middenmotor voldoet erg goed

5 Star Rating

R. Caspers, datum review:
Ik heb de middenmotor onder een Giant XXL-expedition gebouwd en hij voldoet erg goed. Inbouwen was geen probleem, alles liet zich moeiteloos installeren. De de service en ondersteuning van de medewerkers is eerste klas, er was wat transportschade aan de accubehuizing en ze hebben het direct opgelost door kostenloos een kompleet nieuwe na te leveren. Telefoon en E-mail verkeer verloopt soepel en professioneel. De middenmotor is geruisloos en krachtig genoeg voor mijn woon/werk verkeer van ca. 30 Km. en ondersteunt tot 40 Km./u. Ik heb niet voor de extra power gekozen om extra hard te kunnen, maar om reserve te hebben zodat ik het motortje niet altijd op volle kracht hoef te gebruiken, mijn kruissnelheid is 30Km/u., en de ondersteuning is ruim voldoende om niet bezweet op het werk te komen.

De fiets rijdt heerlijk en 150KM op een accu!

4 Star Rating

Fred Mellink, datum review:
Na een week woon-werk fietsen (ca. 70 km) hebben we twee weken vakantie gehad (accu's uit de fietsen en bewaard op de keukentafel. Na de vakantie bleek de accu's van onze beide fietsen geen aantoonbare ontlading te hebben en heb ik nog 4 dagen woon-werk plus een fietstocht van 45 km met vrouw. En momenteel zie ik nog anderhalf streepje als de fiets stil staat of ik op snelheid ben en bij optrekken zie ik nog een half streepje. Volgens de instructie rijd ik de accu leeg en laad hem dan helemaal op. Maar helemaal leeg is voor mij na meer dan 150 km!! (trapondersteuning 6). De fiets rijdt heerlijk en zeker met de hete dagen hoef je je niet in het zweet te werken.

Goede service en hulpvaardig

5 Star Rating

Hans Sitvast, datum review:
Ik ben heel blij met mijn fiets die nu electrisch is gemaakt door EBIKE-KIT. Systeem werkt perfect op mijn gudereit fiets met rohloff achternaaf en magura s33 remmen. Geen last meer van wind tegen en een verademing, want ik had ook soms last van mijn knie. Niet meer bezweet aankomen perfect goeden aankoop denk ik persoonlijk!

Je oude fiets, maar nu nog veel lekkerder

5 Star Rating

H. Bronger, datum review:
Vorige week bij E-bikekit in Den Bosch 2 ombouw pakketten opgehaald. Van het weekend deze ombouwpakketten op onze fietsen gemonteerd. De ene fiets is een Simplex 24 versnellingen en de damesfiets is een Rih 24 versnellingen. De Rih damesfiets ging vrij makkelijk maar de herenfiets gaf wat meer problemen, vooral met de afstand van magneetschijf en de kettingkastbeugel. Maar ook dat lukte uiteindelijk prima. Veel slijp werk om de magneetschijf passend te maken. Alleen één van de motoronderbrekers deed het niet. Ik heb E-bike gebeld en als het goed is wordt er morgen een nieuwe geleverd met de post. Wij hebben vanmiddag een klein ritje gemaakt en wij vinden het geweldig. Je houd toch je oude fiets die al lekker reed, maar nu nog veel lekkerder. Wij zijn tot heden zeer te spreken over deze ombouwset.

Gazelle Cabby met volle bak en zonder problemen!

5 Star Rating

Veerman, datum review:
Heb mijn gazelle cabby in 2011 laten ombouwen, omdat ik er meestal drie kinderen in vervoerde en dat was niet relaxt in ons winderige land. Nu fiets ik al jaren zonder problemen,terwijl de kids inmiddels vier en zeven zijn en nog steeds fiets ik fluitend met de bak vol. Kan het iedereen aanraden, anders pak je al gauw de auto met een beetje wind

Zeer tevreden met de omgebouwde fietsen

5 Star Rating

Auke Mollema, Premium elektrische fiets ombouwset
Twee fietsen omgebouwd die van mijn vrouw en mij zelf. Het ombouwen is met de toelichting zeer goed te doen. Helaas ging bij mijn fiets de trapas niet naar wens en moest daar in een nieuwe trapas . De bedrading heb behalve de motor voeding door het frame geleid door de bestaande openingen groter te maken. de trapsensor heb ik in de ketting kast op advies van E Bike in de ketting kast gemonteerd let op dat de afstand van de sensor en de magneetschijf minder is dan 5mm. De begagedrager van de fiets van mijn vrouw moest wat lager gemonteerd worden. zie foto's Ik heb ook gebruik gemaakt van de aanbieding om een zwaardere accu te nemen. Al met Al zijn wij zeer tevreden met de omgebouwde fietsen en de technisch steun van E Bike Kit

6000km afgelegd en nog nooit problemen gehad

5 Star Rating

Dhr. Bertjens uit Dilsen, datum review:
Ik ben Jean Bertjens uit Dilsen-Stokkem in Belgie. Sinds april 2012 rijd ik met een Ebike kit van bij U; Ik heb al meer dan 6000 km in al mogelijke weersomstandigheden gefietst en heb nog nooit problemen gehad.Gemiddeld 40 a 50km aan 22 km gemiddeld, voorlaatste stand. Duw wel mee. Ik weeg 100 kilo. Echt aanrader ben dan ook heel tevreden service. Aanrader voor twijfelaars!!! Succes met uw nieuw bezoekbedrijf, ga zeker eens komen kijken.

Vernieuwde Gazelle Medeo!

5 Star Rating

Dhr. Schaareman, datum review:
Na enig overleg met Jan-Willem van Mourik van Ebike-kit en de ontvangst van een offerte een montage-afspraak gemaakt. De 5 jaar oude Gazelle Medeo heeft z.g. rollerbrakes en de dynamo ingebouwd in het voorwiel. Bovendien is het een fiets met 21 versnellingen. De ombouw vond dus plaats op de vestiging van het bedrijf en nam al met al ruim een halve werkdag in beslag. Na het afgeven van de fiets brachten wij enkele uren door in de oude binnenstad wat zeer de moeite waard is! Op de afgesproken tijd was de ombouw nagenoeg klaar en kon al gauw een proefrit gemaakt worden. Daarbij werden wat kleine afstellings-problemen gekonstateerd die ter plekke konden worden verholpen. Het personeel was zeer vakkundig te werk gegaan en het eindresultaat mag er zijn. De motor is fluisterstil (onhoorbaar) en de 36V/10Amp accu levert veel kracht en een actieradius van meer dan 80 km bij normaal gebruik van de ondersteuning. Al met al een tevreden klant m.b.t. de ombouw en de eerste rij-indrukken met de 'vernieuwde' Gazelle Medeo!

Een genot om op te fietsen

5 Star Rating

Cees Cornelissen, Premium rollerbrake ombouwset
Vanmiddag heeft jouw vriendelijke chauffeur onze twee Batavus-Intermezzo fietsen in goede staat afgeleverd. We hebben meteen ons eerste rondje (24km) gefietst. Wat een genot om na drie weken huisarrest vanwege m'n rechtervoet (bot-operatie) weer buiten te kunnen genieten. Buiten wandelen gaat helaas nog niet, maar fietsen met zo'n 36V lithium V-brake ombouwkit is nu een makkie! Tiny was ook meteen in haar nopjes, want ondanks wat wind en lichte hellinkjes "vloog" ze moeiteloos vooruit. Toen we terugkwamen, waren enkele flatbewoners al héél nieuwsgierig naar de prestatie van jullie ombouwkit. We hebben super-enthousiast reclame gemaakt en we hopen dat er voor jouw bedrijf méér opdrachten gaan komen vanuit onze flat. We wensen jou en je medewerkers een florisante tijd van goede zaken toe, want dat hebben jullie echt verdiend!!!

Krachtige motor zorgt voor heel veel fiets plezier

5 Star Rating

Familie Kiewitt, Premium ombouwset met accu upgrade
Hallo Jan Willem,De inbouwsets die wij hebben aangeschaft zijn enorm naar het zin.Door een heel duidelijke handleiding was de inbouw prima te doen.De krachtige motor zorgt voor heel veel fiets plezier.Ook de service die wij hebben ondervonden was klasse.Wij zijn dus dik tevreden met onze inbouwsets.Fijne Groeten Anneke en Kees Kiewitt.

Rollerbrake ombouwset voor Gazelle Paris

5 Star Rating

Henk Loendersloot, datum review:
Nu ongeveer een half jaar geleden heb ik m'n Gazelle Paris laten ombouwen, Gelijk maar van Den Bosch naar Amsterdam gefietst en vandaar naar Den Haag, allemaal op één accu. Goed begin! Na de accu een paar keer helemaal leeg gereden en weer helemaal opgeladen te hebben eind juli op weg naar Duitsland. Meteen de eerste dag door een stuurfout belandde ik in de berm, tussen de brandnetels met de fiets bovenop me. Ik maakte me nog het meest zorgen om de fiets maar alles zat nog keurig vast en functioneerde prima. Een groot compliment voor de jongens van de assemblage! Via Keulen, Kassel, Leipzig, Dresden naar Berlijn vanwaar ik weer terugfietste naar Nederland. In 13 fietsdagen 1789 km. gereden, wat een gemiddelde is van bijna 140 km. per dag. Iedere dag had ik voldoende aan één volle accu, ook in de bergen. Wel zet ik de ondersteuning pas aan als ik goed en wel op weg ben en relaxed zo\'n 70 omwentelingen p/m maak. Normaal ga ik met die ondersteuning niet verder dan 'medium', stand 3 of 4. In de bebouwde kom zet ik hem sowieso altijd uit vanwege het vele stoppen en weer op gang komen, dat vreet energie. Bij één steile helling, kilometers lang 14% omhoog, liet het motortje het op een gegeven moment afweten en moest ik ouderwets op eigen kracht naarboven. Maar 14% is ook wel héél steil. Toch, als je echt de bergen ingaat heb je zelf ook nog steeds iedere dag een goeie conditie nodig, of een zeer sterke motor. Je kunt wel steeds de maximum ondersteuningsstand gebruiken maar dat gaat dan natuurlijk ten koste van je actieradius. Hou ook rekening met de gewichtsverdeling: die accu onder de achterdrager is best zwaar, het stuur van mijn Gazelle Paris gaat daardoor altijd heel snel zwabberen zodra ik dat stuur loslaat, ook als ik helemaal zonder bagage fiets. Waarschijnlijk ligt dat aan het lichte materiaal van tegenwoordig (veel plastic). Met zware belading, uitsluitend op de achterdrager, wordt dit probleem alleen maar erger. Low-riders aan de voorkant lijken me goed voor de stabiliteit van de fiets. Inmiddels heb ik zo'n 4000 km. op m'n e-bike gereden, tot volle tevredenheid. Ik ben nog geen enkel probleem tegengekomen, het ding werkt gewoon perfekt, iedere keer opnieuw. Ik fiets ook weer veel vaker dan voorheen; die eeuwige tegenwind in het vlakke Hollandse land, waar ik een steeds grotere hekel aan kreeg, vormt geen enkel probleem meer. Dikke aanrader dus, deze ombouwkit!

Zeer degelijk en mooi afgewerkt

5 Star Rating

Fam. Schuemie, datum review:
Vandaag fietsen in ontvangst genomen. Gelijk een tochtje gemaakt. Toen we bij de plaatselijke fietsenhandel een fietstas kochten, vroeg deze zich af of het omgebouwde fietsen waren of "echte" e- bikes. Na het antwoord dat dit omgebouwde fietsen zijn, gaf hij als commentaar dat het er zeer degelijk en mooi afgewerkt uitzag. We zijn er erg happy mee. Ook de ervaring met de mensen van E - bike is erg positief. Bedankt voor de goede service. Recensie datum: 19-10-2012.

Goede service en hulpvaardig

5 Star Rating

Heer Korteland, datum review:
Op zowel de fiets van mijn vrouw en mijn eigen fiets opgebouwd. Resultaat is geweldig.(ombouwen is heel goed zelf te doen) fietsen koga roadrunners hebben nu 65 km gefietst en de accu is nog half vol. Ook ben ik zeer te spreken over de hulpvaardigheid en service van EBIKE-KIT, ik kan het iedereen aanraden. Ik hoop op nog vele ondersteunende kilometers op mijn Koga met de elektrische fiets ombouwset.

Zeer tevreden en motoronderbreker tip

5 Star Rating

Willie en Ans Gemmink uit Groenlo, datum review:
Jan Willem we zijn nog steeds zeer tevreden met onze E-BIKE KITS zelfs mijn vrouw, waar ik eerst een zwaar hoofd in had. Het gaat ons beide zeer goed af met de elektrische fiets, ik maak nog steeds reclame! Ze noemen me zelfs de snelle Willem. Tip; de motoronderbreker schakelaar die ik heb brengt ons veel plezier met het wegrijden en als je stopt, dan loop je niet het risico dat je fiets plotseling snelheid maakt terwijl je er naast loopt. Groetjes Willie Gemmink.

Gazelle Chamonix ombouwen naar elektrisch

5 Star Rating

Dhr. M. Derks uit Cuijk, Premium fiets ombouwset
Ik had met inbouwservice, er moest zelfs nieuwe voorvork in en alles prima verzorgd, en de chamonix loopt als de een trein. Zeer tevreden!

Elektrische fiets ombouwset bevalt prima!

4 Star Rating

Familie Voets uit Rosmalen, 2x Elektrische Fiets Ombouwset
Onlangs hebben wij onze twee fietsen laten ombouwen met de sterkste conversiekit. De kits zaten netjes verpakt in twee dozen en maakte een goede indruk. De installatie instructies zagen er duidelijk en overzichtelijk uit. We hebben het alleen laten installeren door onze eigen fietsenmaker. Ondertussen fietsen wij alweer een goede maand met onze nieuwe elektrische fietsen en al met al zijn we zeer tevreden over. Het systeem zit goed in elkaar, is overzichtelijk zonder al teveel toeters en bellen en biedt veel waar voor je geld.

Goede service

4 Star Rating

Heer Van Ommeren uit Twello

We zijn zeer tevreden met onze omgebouwde elektrische fietsen. De kwaliteit is zeer netjes en het systeem is goed afgewerkt. Montage was wat lastiger dan verwacht, we hadden de trapsensor verkeerd om geplaatst. Tijdens het eraf halen zijn wat ribben op de sensor afgebroken en bleef deze vervolgens niet goed meer vast zitten. Na telefonisch contact met ebike-kit hadden we de volgende dag een nieuwe trapsensor in de brievenbus liggen. Kortom : 100% tevreden!


Gazelle Medeo gaat als een speer!

5 Star Rating

Willem en Maartje de Vries uit Aalsmeer
Beste Pierre, We gaan als een speer hoor. Nog erg bedankt voor je telefonische ondersteuning bij het omdraaien van de sensor. Hierbij gelijk de beloofde foto's en we hopen dat je er iets aan hebt. Vandaag zijn we gaan fietsen en de wereld ging voor ons open met die harde wind. We wensen jullie heel veel succes voor de toekomst en dat de zaak heel goed mag lopen!

Installatie tip

5 Star Rating

Karel de Jong uit Nieuw-Vennep
Ik wil graag een review geven op de elektrische fiets ombouwkit. Montage heeft me ongeveer drie uur gekost, maar heb alles kabels netjes door het frame weggewerkt. Klein gaatje geboord, met verf afgewerkt en de kabels er doorheen getrokken. Ik kan het iedereen aanraden.

Bedankt voor de service

5 Star Rating

J. Bolder uit Berlicum, datum review:
Vrijdagavond 23 sept. (2011) de 2 kits opgehaald. Dezelfde avond de eerste montagewerkzaamheden uitgevoerd. Zaterdagmorgen vroeg verder gegaan. Heb hulp van E-Bike Kit team gekregen bij het monteren van de trapsensor. Zij hielpen mij vlot en vakkundig. Zaterdagmiddag alles afgewerkt en om 16.00 uur de eerste proefrit gemaakt. Alles werkt zoals verwacht. Alle reden om anderen aan te sporen om ook te gaan ombouwen naar electrische fietsondersteuning. E-Bike Kit team bedankt voor de service.

ebike-kit is fantastisch

5 Star Rating

M. de Waal uit Beuningen
Beste Jan Willem,

Ik wilde je even laten weten dat ik helemaal in mijn nopjes ben met jullie service. De fiets werkt perfect en heb al jaren niet zoveel meer gefietst als de afgelopen tijd. Ik vind het bijna jammer dat je niet eerder met deze uitvinding bent gekomen! Succes met je zaak en zal je tenstelligste bij vrienden en familie aanraden. Groeten, Martin de Waal uit Beuningen

Installatie trapsensor

5 Star Rating

Guus Geertman uit Vianen
Beste Jan Willem, nog even een update wat betreft de ebike-kit; met de trapas was het uiteindelijk prima gelukt; onzichtbaar voor het oog magneet in de holte van het kleinste tandwiel en de magneet ontdaan van de bevestigingsring en vervolgens gelijmd aan schakelkastje van de versnelling. Alles werkt uitstekend! Vandaag 95 km mee gefietst (met reserve-accu). Hij rijdt prima!! Zeer tevreden!

Installatie en foto eindresultaat

5 Star Rating

Dhr. T. Cox uit Maasbracht

Goedemiddag Pierre, Na jouw fantastische uitleg kon het natuurlijk niet meer misgaan. Ik heb alleen het pedaal wat moeten aanpassen voor wat ruimte voor de magneetschijf. Ik heb er inmiddels dit weekend al mee gefietst. Het ging uitstekend en werkt perfekt en ik kan al niet meer zonder. Dus heb ik er ook maar eenzelfde pakket voor de vrouw besteld. Zie het bestelformulier van vandaag. Wanneer denk je dat dit geleverd zou kunnen worden? Een foto van het eindresultaat!


Tevreden in Belgie met de kits

5 Star Rating

Eddy Corluy uit Zoersel (België)
Hier wil ik even melden dat de twee kits, na afhaling op een woensdag, de zaterdag erna reed gemonteerd en wel in gebruik werden genomen voor een 20km lange proefrit. Dit is alles perfect verlopen. Tijdens montage heb ik, om het mezelf eenvoudiger temaken, voor de trapsensor een beugeltje aan de pedaalas eigen fabrikaat gebruikt.... Dus maar 1 woord : fantastisch. Groeten Eddy Corluy uit Belgie

"Erg goed totaal-pakket, prima value for money"

Recensie . door Hr. ten Brug uit Texel

Het heeft in het begin veel moeite gekost om de eeerste fiets geïnstalleerd te krijgen, maar we hebben nu al enige tijd twee elektrische fietsen in huis en er al een paar honderd kilometer opzitten en ze doen het voortreffelijk. Zeer sterke motortjes met dito batterij en een lust om ermee tegen hoge duinen op te fietsen en zelfs bij stevige tegenwind (Texelse windkracht 7.) is een duintop nog steeds een fluitje van een cent, wonderbaarlijk. Met mijn lekke hartklep, fiets ik nu weer bij alle soorten weer en wind en ik kom weer op plekken waar ik jaren niet meer ben geweest!

Als onze kinderen op Texel komen, stappen ze zo vlug mogelijk even op de fiets om een frisse neus te halen en ook de kleinkinderen zijn er gek op. Bij terugkomst heeft iedereen onveranderlijk een big smile op het gezicht en dat geldt ook voor ons na een rondje Texels landschap! Mijn fiets reed voor het eerst op 26 juni na veel proberen en uitzoeken en die van mijn vrouw kon ze testen na "slechts" 5 uur montagetijd, omdat ik veel had geleerd van die eerste fiets en alle spullen in huis had om de tweede ombouw vlot te kunnen uitvoeren.

Eindconclusie: Ombouw kan, afhankelijk van de fiets, veel moeilijker zijn dan uit jullie verhaal kunt opmaken, maar als het lukt, dan is het eindresultaat fantastisch en ik kan het iedereen aanbevelen!! (Wat ik overigens ook doe in de kennissenkring en de familie als ook op campings waar we nu en dan staan.)

Mijn advies: Voeg een duidelijk verhaal toe over de montage van de Pedelec sensor en de benodigde afstand tussen trapashuis en de kop van de trapperstang (crank), om de magneetschijf te kunnen monteren (0,75 tot 1,00 cm). Is de afstand te klein, dan moet er een nieuwe langere trapas gemonteerd worden (Kost niet zoveel ? 19,00 en is ook niet echt moeilijk, wel moet daarna soms de voor-derailleur afgesteld worden.)

Opmerking 2: Na het testen heb ik me verder verdiept in de markt van e-bikes en mijn conclusie is dat jullie inderdaad een erg goed totaal-pakket leveren met een uitzonderlijk stevige accu (370 Wattuur) en een motor van 250 Watt met een onwaarschijnlijk hoog koppel in het "gebruiks"-gebied. Kortom prima value for money.

Tip: De motoronderbreker schakelaar zoals ik die heb gemonteerd, door de meegeleverde "light"switch om te bouwen met een plug van een van de handremmen en aan te sluiten op de controller i.p.v. deze handremmen, bevalt uitstekend, vergelijkbaar denk ik met de ervaringen van de familie Gemmink!

Een eerst chagrijnige, maar nu zeer tevreden klant.