Elektrische fiets ombouwset

  • U bent nu hier
  • Home
  • Premium elektrische ombouwset

EUR599,00 +Ombouwset Premium

Toevoegen aan winkelwagen

Maak uw gewone fiets een elektrische fiets met onze krachtige 36 Volt elektrische fiets ombouwset. Van stadsfiets tot bakfiets, de ombouwset is universeel en voor elke fiets geschikt met een velg- of schijfrem.

De 250 Watt MINI-motor levert een pittige trapondersteuning tot 25 km/h. Uitgerust met de nieuwste NMC accu technologie, waardoor de accu slechts 3,5 kilogram weegt!

Motoronderbreker op remkabel +€19,95
Spanninga E-Bike koplamp 36V +€22,50
USB oplaadpoort voor telefoon/navigatie +€24,95
Gashendel +€9,95

Hulpmotor

De uitermate lichte en compacte 250Watt Bafang K5 MINI-motor van onze elektrische fiets ombouwset levert een pittige ondersteuning tot 25 km/h. Natuurlijk kunt u sneller fietsen, maar dan wel aangevuld met uw eigen trapkracht. De motor werkt alleen als u blijft trappen. Stopt u met trappen dan stopt de motor met ondersteunen. De motor leveren wij gespaakt in nieuw voorwiel, verkrijgbaar in 26 of 28 inch. Mocht u uw authentieke velg willen behouden, we kunnen de motor ongespaakt leveren. De motor is voorzien van speciaal vrijloop mechanisme, hierdoor kunt u zonder enige weerstand fietsen als u geen gebruik wilt maken van trapondersteuning.

Accu

De energiebron voor onze elektrische fiets ombouwset is een sterke 36 Volt li-ion accu. De accu maakt gebruik van de nieuwste NMC 18650 accu technologie. Het voordeel van deze nieuwste accutechnologie is dat de energiedichtheid hoger licht dan welk type ook. Hierdoor is de accu compacter en lichter van gewicht. Door de gewichtsbesparing zal uw fiets minder zwaar en onstabiel zal aanvoelen tijdens het fietsen. De accu wordt in de nieuwe meegeleverde bagagedrager geplaatst en is uitneembaar. Hierdoor is de accu waar u maar wilt op te laden en is deze minder diefstal gevoelig.

Ondersteuning

U bepaalt zelf hoeveel trapondersteuning u wilt. Op het bedieningspaneel kunt u kiezen uit 6 verschillende standen: laag, gemiddeld, hoog en een boost stand. De lichtste stand is er om lekker ontspannen te fietsen, de gemiddelde stand is de ideale stand voor de gebruikelijke fietsritten en de zware trapondersteuning is er voor de sportieve fietser om snel van A naar B te komen. De techniek van onze e-bike ombouwset is zo ontworpen dat u zonder trapondersteuning net zo comfortabel en zonder extra weerstand kunt fietsen.

Motoronderbreking

Veiligheid staat natuurlijk bovenop. Daarom leveren wij onze e-bike ombouwset met nieuwe handremmen met ingebouwde motoronderbreking. Dankzij de veilige handremmen met ingebouwde motoronderbrekers stopt de motor direct met ondersteunen zodra u de rem inknijpt. Dit verkort uw remweg en zorgt ervoor dat de motor niet onnodig energie verkwanseld.

Specificaties

  • MotorBafang K5 mini-motor, 36 Volt / 250 Watt
  •  Geschikt voor schijf- en velgremmen (rollerbrake uitvoering tevens mogelijk)
  • AccuUitneembare 36V / 9Ah accu, capaciteit 324 Watt/Uur (Wh)
  •  Nieuwste NMC 18650 accu celtechnologie (lichtgewicht: 3,5kg)
  • Display6 ondersteuningsstanden en Start 'n Go (6km/h) knop
  • OndersteuningTot 25 km/h ondersteuning als u meetrapt