Waarom eBike-kit.nl

Waarom eBike-Kit?

ebike-kit is een organisatie die let op de kleintjes. Hierdoor blijven de kosten laag, en kunnen wij u de beste elektrische fiets conversiekit aanbieden tegen gegarandeerd de laagste prijs!
Neem de proef op de som en vraag een offerte aan. Wedden dat we u een leuk voorstel doen?


Laagste prijsgarantieLaagste prijsgarantie

Specialist in het leveren van een conversiekit waarmee een gewone fiets omgebouwd kan worden tot elektrische fiets, dat is onze kracht. Geen tientallen opties en keuze-mogelijkheden maar een duidelijk, helder en universele conversiekit om uw fiets om te kunnen bouwen tot de beste elektrische fiets.

Onze elektrische fiets conversiekit laten wij zelf produceren en leveren deze direct aan u, zonder tussenkomst van dure groothandel of importeur. Hierdoor zijn wij in staat de beste elektrische fiets ombouwkit op de markt te brengen tegen de laagst mogelijke prijs. Daarom bieden wij dan ook een laagste prijsgarantie op onze conversiekit tot een maand na aankoop.

Geen betaling voorafGeen vooruitbetaling

Shoppen via internet wordt steeds populairder. Of het nu gaat om een vakantie boeken of internetbankieren, u kunt vandaag de dag niet meer om internet heen. Daarentegen begrijpen wij als geen ander dat u wellicht wat voorzichtig bent in het aankopen doen via het internet, je kunt nooit veilig en betrouwbaar genoeg zaken doen!

Wanneer wij de installatie voor u verzorgen betaalt u het aankoopbedrag na uw eerste testrit! Ook als u zelf gaat installeren heeft u de keuze tussen betaling vooraf of geleverd on rembours, waarbij u het afgesproken bedrag betaalt aan de pakketbezorger.

MontageserviceInbouwservice bij u thuis

Onze elektrische fiets ombouwkit wordt geleverd met heldere montage-handleiding welke u stap-voor-stap begeleidt bij het ombouwen van uw fiets tot elektrische fiets. Mocht u liever hebben dat montage door een vakman gebeurd? Uw eigen fietsenmaker is perfect in staat onze elektrische fiets ombouwkit te installeren. Heeft u liever hulp aan huis? Geen punt, onze monteurs staan voor u klaar en installeren graag de ombouwkit bij u thuis. Zo bent u voor een gering bedrag ervan verzekerd dat uw conversiekit perfect wordt geïnstalleerd en functioneert!

Uit voorraad leverbaarDirect uit voorraad leverbaar

Door standaardisatie en eigen producten hebben wij van eBike-Kit.nl steevast een groot aantal ebike ombouwkits op voorraad liggen. Hierdoor zijn we in staat uw bestelling doorgaans binnen vier werkdagen bij u thuis te bezorgen. Vanzelfsprekend krijgt u direct na bestellen bericht van ons wanneer u de conversiekit gaat ontvangen.

Specialist in elektrische fietsenSpecialist in elektrische fiets conversiekits

eBike-Kit.nl is dé specialist op gebied van elektrische fiets conversiekits. Wij zijn geen fietsenwinkel, geen groot handelaar, maar houden ons enkel en alleen bezig met het ombouwen van een fietsen naar elektrische fietsen. De kennis en ervaring die wij door de tijd heen hebben opgebouwd vertaalt zich in kwaliteit.

Elektrische fietsen -en ook conversiekits- lijken op het eerste oog misschien wel op elkaar, maar als u de producten nauwlettender vergelijkt op gebruikersgemak, kwaliteit en rij-eigenschappen dan blijken er altijd de flinke verschillen te zijn. Vaak zijn het kleine details zoals het lichte gewicht van onze elektromotor, de accu-capaciteit maar juist dergelijke details maken het cruciale verschil en waarom zou u met minder genoegen moeten nemen?