Menu
0
Klanten beoordelen ons met een 9,3!
Installatie bij u thuis
Laagste prijsgarantie
Bekend van TV
17Jan2014
ANWB enthousiast over eBike-Kit.nl

ANWB enthousiast over eBike-Kit.nl

Door: eBike-Kit.nlReacties: 0

Een e-bike is populair maar ook vrij prijzig. Daar is nu een oplossing voor. Heeft u al een prima fiets, maar wilt u graag een e-bike? Dat kan! eBike-Kit.nl heeft een ombouwset ontworpen waarmee uw fiets gemakkelijk kan worden omgebouwd tot elektrische fiets. De reacties van gebruikers zijn lovend.

Voor iedere fiets

Iedere fiets kan worden opgebouwd tot e-bike. De fiets wordt voorzien van een motortje, een accu en handremmen met motoronderbreker. Veder zit er een bedieningspaneel bij waarop 4 standen zitten. U kunt dan zelf kiezen hoeveel trapondersteuning u wilt. Als u zonder trapondersteuning wilt fietsen, fietst uw fiets precies zoals u dat al gewend bent.

Gemakkelijk om te bouwen

De echte knutselaars kunnen gemakkelijk zelf met het pakket aan de slag. In de ombouwset zit een uitgebreide handleiding. Een fietsenmaker zal de installatie zeker uit kunnen voeren mocht u dat liever willen. De accu kan van de fiets af worden gehaald. U kunt deze dan opbergen als u de accu langere tijd niet gebruikt. Uw e-bike kan in een normaal stopcontact worden opgeladen.

Goedkope e-bike

Met de ombouwset van eBike-Kit.nl kunt u van uw eigen fiets een volwaardige e-bike maken. Het scheelt al snel meer dan de helft in de kosten en is ook nog eens leuk om te doen!

Recensiedatum: 17 januari 2014

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.