Menu
0
Klanten beoordelen ons met een 9,3!
Installatie bij u thuis
Laagste prijsgarantie
Bekend van TV
01Nov2010
Nominatie eBike-Kit Shell Young Business Award

Nominatie eBike-Kit Shell Young Business Award

Door: eBike-Kit.nlReacties: 0

eBike-Kit is met haar elektrische fiets conversiekit genomineerd voor de LiveWIRE Young Business Award 2010. Het innovatieve concept en de technische ontwikkeling van onze conversiekit heeft ertoe geleidt dat eBike-Kit, uit een selectie van 300 kandidaten, tot de 20 beste innovatieve ondernemers van 2010 behoort.

Elektrische fiets conversiekit

De elektrische fiets conversiekit van eBike-Kit is een innovatieve en functionele uitbreiding op een bestaande fiets. Het geeft een nieuwe dimensie aan het begrip fietsen en verruimt het toepassingsgebied van de fiets. Een fiets met hulpmotor is een goed alternatief om het autogebruik, zowel in het woon-werkverkeer als ritjes op de korte afstand terug te dringen. Want fietsen wordt op het moment nog als te belastend of te tijdrovend gezien.

Internationaal Shell programma

LiveWIRE is een internationaal Shell programma dat in Nederland wordt uitgevoerd door Syntens, innovatienetwerk voor technisch innovatieve ondernemers. Donderdag 2 december gaan we de strijd aan voor een plaats bij de laatste vier finalisten. Een onafhankelijke jury beoordeelt de genomineerde ondernemers op basis van innovatie, marktpotentieel en organisatieontwikkeling. In de finale op 12 januari bepaalt de jury wie de Young Business Award en een hoofdprijs van 10.000 euro mee naar huis neemt.

Verwachtingen

We zijn bijzonder trots om onder de 20 beste innovatieve ondernemers van 2010 te vallen. Maar er is maar één plaats die telt en dat is natuurlijk de eerste! Daarvoor zullen we een plek in de finale moeten bemachtigen en zullen we pittige concurrenten, van nieuw type voedingssupplementen tot innovatieve bescherming van zeekabels, moeten verslaan.

Volg ons

Of het ons gaat lukken? Blijf ons volgen. Abonneer je op de nieuwsbrief onderaan deze pagina of volg ons via Twitter. De ervaring en de publiciteit die ermee verbonden zijn, zijn natuurlijk al een geweldige beleving.

We houden u op de hoogte!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.