Menu
0
Klanten beoordelen ons met een 9,3!
Installatie bij u thuis
Laagste prijsgarantie
Bekend van TV
07Feb2013
Onderhoudsbeurt voor uw elektrische fiets

Onderhoudsbeurt voor uw elektrische fiets

Door: eBike-Kit.nlReacties: 0

Vertrouwd op weg? Dan is een jaarlijkse onderhoudsbeurt voor uw elektrische fiets aan te raden. Een grondige inspectiebeurt houdt uw fiets in optimale conditie, bevordert de levensduur en zorgt ervoor dat u niet onverwacht met pech komt te staan.

Grote onderhoudsbeurt

Tijdens een grote onderhoudsbeurt worden zowel uw fiets als het eBike-Kit systeem grondig geïnspecteerd. Zo worden uw spaken, remmen, versnellingen en ketting onderhouden en indien nodig opnieuw afgesteld. Tevens krijgt uw eBike-Kit systeem een grondige beurt, om de werking optimaal te borgen. De grote onderhoudsbeurt voor uw fiets en eBike-Kit aandrijfsysteem bedraagt 75 euro.

Haal- en brengservice

Bent u niet in de gelegenheid om met de fiets naar onze werkplaats te komen? Maak dan gebruik van onze haal- en brengservice. Voor een meerprijs van 25 euro komen wij uw fiets ophalen en na de onderhoudsbeurt weer bij u thuisbezorgen.

Kleine onderhoudsbeurt

Onderhoud u zelf uw fiets of gebeurt dit door uw eigen fietsenmaker? Het is ook mogelijk om alleen het e-bike aandrijfsysteem een onderhoudsbeurt te geven.

Tijdens deze kleine beurt zullen we het eBike-Kit systeem (motor, display, regelaar, trapsensor en motoronderbreking) inspecteren op werking en waar nodig reinigen en afstellen. Alle kabels en connectoren worden grondig schoongemaakt en voorzien van een nieuwe beschermlaag. Tevens testen we uw accu op prestatie en capaciteit. U ontvangt hiervan een uitgebreid testrapport. De kleine eBike-Kit systeembeurt bedraagt 45 euro.

Onderhoudsbeurt inplannen

Wilt u een onderhoudsbeurt inplannen? Maak online een afspraak voor een kleine onderhoudsbeurt of een grote onderhoudsbeurt of neem telefonisch contact op via 073-7600068.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.